25. září 2014

se uskutečnil již IV. ročník Sociálně-zdravotního konference Ústeckého kraje. Akce se opět konala v hlavním sále budovy Krajského úřadu Ústeckého kraje v součinnosti s Krajským úřadem Ústeckého kraje.

Dne 25. září 2014 se uskutečnil již IV. Sociálně-zdravotní konference Ústeckého kraje a celého Severočeského regionu.

 

Akce byla organizována ve spolupráci s Krajským úřadem Ústeckého kraje pod záštitou 1. náměstka hejtmana Ústeckého kraje pana Dr. Stanislava Rybáka, s podporou statutárního města Ústí n. Labem, NRZP ČR, Rehabilitačního oddělení Masarykovy nemocnice a dalších subjektů, které mají primární zájem na rozvoji péče o seniory a osoby zdravotně znevýhodněné nejen v Ústeckém kraji.

               .

Kongresu se zúčastnilo více jak 150 osob v přímé kongresové účasti (bezpečnostní kapacita sálu – max. 150 osob).

 

Přivítal je zde osobně Radní pro sociální oblast a bezpečnost Ústeckého kraje Mgr. Martin Klika.

 

Podle registrace se konference zúčastnilo 57 ředitelů a vedoucích pracovníků sociálních či zdravotních služeb ze 4 krajů ČR.

Velmi nás i potěšil zájem Fakulty zdravotnických studií UJEP, SZŠ a VOŠ sociální PERSPEKTIVA Dubí. Z těchto škol se opět zúčastnily delegace studentů a učitelů v celkovém počtu 50 osob.

 

Akce byla dopředu prezentována v médiích a v odpoledních hodinách se zúčastnily prezentací firem organizace pro zdravotně postižené a veřejnost.

 

Zajímavostí letošní konference bylo vystoupení zahraniční neurochirurgické kapacity MUDr. Nikolety Szabó z Maďarska. Dále aktivní zapojení města Ústí nad Labem, které bylo hlavním partnerem akce a bylo zde zastoupeno paní poslankyní Bc. Zuzanou Kailovou.

               

Tento rok se presentační výstavy zúčastnilo 24 firem a organizací z celé ČR. 
 
 
Přehrát video    >>>>>  
Videozáznam z konference  <<<<<                                                             


4. Sociálně-zdravotní konference 2014

  
Tisk Nahoru Zpět